Lerende Regio Arnhem | LRA

Jaarlijkse bijeenkomst critical friends 2019

Ons project ‘Start and go mbo’ groeit! Steeds meer professionals kennen de pilots en we behalen mooie resultaten sinds de start.

Afgelopen 21 november hebben we daarom vanuit ons project de 3e jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd voor onze critical friends.

Ten eerste om het jaarverslag te presenteren, daar zijn we trots op. Dit is te vinden op onze website: https://www.start-and-go-mbo.nl/

Maar vooral ook om nog meer te kunnen groeien. En daar hebben we tips en adviezen voor nodig vanuit onze critical friends. Na de presentatie van het jaarverslag zijn we aan de slag gegaan. Per pilot hebben de professionals meegedacht over knelpunten die we tegenkomen.

De werkmethode (16 vakjes methode) leverde mooie ideeën op die we kunnen toepassen in de toekomst om de leerlingen en studenten nog beter te kunnen begeleiden in hun overstap naar volgend onderwijs.

Met een positief gevoel kijken we terug op een geslaagde bijeenkomst. We willen alle aanwezigen bedanken voor hun waardevolle inbreng en kijken uit naar een volgende keer.